top of page

Min vision

Genanvendte metaller

Hvorfor bruge genanvendte metaller?

Det guld og sølv, jeg bruger til at fremstille mine smykker, er genanvendte metaller. Smykker fra genanvendt sølv eller guld tilbyder et smart alternativ til en ny generation af mere bevidste og etisk sindede konsumenter. To fordele står frem: Ved at træffe det bevidste valg om at købe smykker fra genanvendte metaller støtter du målet om at bekæmpe menneskerettighedskrænkelser og stoppe volden i de lande, hvor minedrift finder sted. For det andet undgår du miljøødelæggelsen, der ofte går hånd i hånd med mineprocessen.

Hvad med kvaliteten?

Kvaliteten af ​​guld eller sølv fra genbrug er nøjagtig den samme som fra udvindede ressourcer. Gamle smykker eller sølvtøj bliver rengjort og raffineret. Denne raffineringsproces finder sted i EU. Det overholder alle EU-regler om miljøpåvirkning og arbejdsforhold. Efter raffineringsprocessen er resultatet rent sølv og 24K guld, som derefter omdannes til enten sterlingsølv eller 18K guld ved tilsætning af andre fine ædle metaller.

WhatsApp Image 2019-10-23 at 20.06.17(1)
WhatsApp Image 2019-10-23 at 20.03.08(1)

Hvad kunder siger:

“Hendes smykker er fine som rigtige kunstværker. Man kan se, at de er lavet med kærlighed”

-F.H., February 2020

“Annemie har integreret perlen, jeg fik som gave i Tahiti, i et meget smukt vedhæng og en dyrebar juvel. Jeg er glad for at bære det; smykket er samt let og meget fint i design. Hver gang jeg har dette vedhæng på, bliver jeg mindet om en uforglemmelig ferie.”

-M.A., November 2019

“At bære hendes smykker bliver en unik oplevelse. Det er hvad enhver kvinde vil elske. Jeg er fan!”

-M.M., April 2019

bottom of page