top of page
Fall Tokens

Fleksible priser

Hvad skulle jeg bruge min tid på? ​

 

hvis ikke jeg skulle

 

tjene penge?

 

Jeg ville stadig lave smykker.

For mig er det den mest fantastiske ting at skabe noget og derefter sende det ud i verden; at have nogen til at bære et smykke, der blev lavet af mine hænder. Det er en magisk følelse og dybt rørende at indse, at hvert enkelt smykke skaber en forbindelse mellem mig og den person, der bærer min kunst.

Women Holding Hands_edited.jpg

Vi er forbundet

hvert eneste smykke skaber
en forbindelse
mellem mig og den person, der bærer min kunst.

Den nuværende virkelighed er, at det har en økonomisk pris at skabe smykker, at leje et atelier, at købe værktøjer, at have en webshop kørende og så videre. Sagen er, at kan jeg ikke bare give det væk. Jeg tror, at alle kan forstå det. På den anden side kan jeg forstå, at deres budget kan være begrænset til at købe luksusvarer som smykker, uanset om køber det som gave til andere eller som gave til dig selv.

Når vi ser på det finansielle aspekt, er der tilsyneladende modstridende interesser mellem sælgeren (mig) og køberen (dig). Men faktisk begge ville vi begge at udvekslingen kan sker. Så lad os starte fra det sted, hvor vi mødes, i det rum, hvor vi er forbundet.

Jeg har besluttet at sælge mine smykker

med fleksible priser.

nature based economy.jpg

Vi giver begge, vi modtager begge.

Følg dit hjerte,

Jeg stoler på, at du betaler, hvad du kan.

Du har chancen for at justere prisen til hvad der føles rigtigt for dig, inden for begrænsningerne af, hvad der føles rigtigt for mig, mellem den givne minimum og maksimum pris. Der, i dette interval, er jeg helt åbent for at modtage, hvad du er villig til at give i betaling for mit smykke.

 

Så værsgo, og følg dit hjerte. Vælg det smykke, der resonerer hos dig og betal det, der føles virkelig rigtigt for dig.

Coffee in Nature

Hvis resonerer med det, jeg siger, men det er ikke det rigtige tidspunkt for dig at købe en af mine smykker, kan du stadig støtte mig ved at sprede budskabet og ved at støtte mig med en donation. Du kan allerede lave en bidrage fra prisen på en kop kaffe.

bottom of page