top of page

Jeg donerer et træ, hver gang du køber et smykke

et produkt = et træ

For hvert solgt smykke planter jeg et træ. Nå, faktisk planter du dit eget træ i min Annemie Magdaleens Skov. I et forsøg på at opveje den CO2, som min virksomhed producerer, indgik jeg et samarbejde med Tree-Nation for at støtte deres skovbrugsindsats.

Planting Plants
Planting Plants

Hvorfor?

Jeg er overbevist om, at virksomhedens aktiviteter ikke bør have en negativ indvirkning på miljøet.

Jeg vil yde et positivt bidrag til planeten, mens jeg involverer dig i processen, så vi kan begynde at genplante planeten sammen!

Jeg ser det som vores ansvar at sætte et eksempel og sætte nye standarder inden for produktion og i erhvervslivet, så vi ikke overlader til vores børn og børnebørn at rydde op i rodet fra tidligere generationer.

 

Vær den forandring, du vil se i denne verden.

Hvordan?

Enkelt: Du køber et smykke, og jeg donerer et træ.

Når du har lavet en ordre på dette websted, modtager du først en bekræftelses e -mail med oplysninger om din ordre. Lidt senere vil du modtage en separat e-mail fra Tree-Nation med titlen 'Annemie Magdaleen offered you a tree on Tree-Nation'. Åbn denne e-mail for at komme til Tree-Nation-websiden, hvor du nu praktisk talt kan plante dit eget træ. Efter at have plantet dit træ kan du finde alle oplysninger om det rigtige træ: de specifikke detaljer, dets placering og et link til træcertifikatet.

 

Jeg håber, at du vil være lige så begejstret som jeg over dette træplantningsinitiativ

Tree-Nation2.jpg
Tree-Nation1.jpg

Tree-Nation

Vi kan genplante vores planet sammen.

 

Tree-Nation er en non-profit organisation, der tillader borgere og virksomheder at plante træer rundt om i verden.

Mere end 6700 virksomheder bruger Tree-Nation til at opveje deres CO2-udledning i 95 træplantningsprojekter over hele kloden.

Hvert træ plantet på Tree-Nation-platformen får sin egen unikke URL, hvilket betyder, at arten, placeringen, plantageprojektoplysningerne og CO2-kompensationsværdierne kan spores i hele træets levetid.

bottom of page